we never know when we will see eachother again. all I know is that It won't be soon.


tjusiga barbro tittat ut över hissingen.

I hate you because you make me happy I hate you because you give me hope I hate you because I like you.


it hurts a little bit. from time to time. sometimes... or most of the time I forget about it all. I forget that I ever felt something I forget that you exist. then days like these it hurts so bad. please tell me what it is if it's not love.


tidigt i november, solen sken fortfarande och man behövde inte ha pa elementet.

it smells french cheese in the staircase and the boy in the bar made my heart skip a beat I can't wait to go there again (the wine wasn't good but I couldnt care less beacuse my heart normally never skippes a beat)


Republique November. Tält betyder inte sommar & festival för alla.

Yes, I have to admit that I miss the smell of a mans parfume in my bed. I miss it so badly. how can one not miss the smell of a pretty boy you might not even know the name of yet. but otherwise things are going really good.


well, you don't build a city in a day.


Lite av mitt arbete. Vi framställer en Resekollektion för tillfället.
No Label=ännu kan jag inte ge ut ett namn.

I remember your walk (because it made me weak in my knees) it always looked like as if you had had one too many glasses of wine and the way you talked and hid your face(even if you're not shy) back to the way you talk, I still love your accent.


så himla fint gammalt betonggrått par.

and after that it was all about the rain


I keep telling me that there is a reason for everything even for this pain but then again why if I knew the reason it would all make sensefast det är liksom ok att det regnar i paris, det hör till och ja, det är himla fint.speciellt smattrandet mot fönstret.


broc'dej'


loppisbrunch kan man unna sig pa söndagar vid kanal st.martin. Hur fint som helst. äta och shoppa loppis samtidigt, perfekt.

23.17


Amanda & Martin tar skydd mot regnet & vinden.

sometimes I dance to forget sometimes I dance to remembersöndags popin, Anna & Ebba

en söndag i november.


ebba & canal st.Martin.

regn och hjärtljus


Amanda & Martin kom till Paris. Det var himla fint trots regnet och att jag jobbade mest hela tiden.

19 novembre 12.21

Det bästa som har hänt mig pa länge är min nya chef.
Det är inte Marc Jacobs, karln ovan, men jag ser likheterna.
Jag har bestämt mig för en sak. Jag vill till......trumvirvel......Los Angeles! Det kom som ett kall fran ovan, helt otippat. Snubblade över en rad foton och artiklar om L.A och ja, da bestämde jag mig. Alltsa inte New york som jag i smyg drömt om ett tag. Nog om det, vad framtiden bjuder pa vet ingen men jag vill dit.

jag jobbade till 22 idag.14.41 12 novembreSergio, min stiliga farbror, kom till Paris i september. En av kvällarna at vi pa en himla mysig restaurang i Montmartre. Det var första gangen jag at sniglar och det var inte alls läskigt, det var faktiskt underbart gott.

almost grown

hasbeens
bakker
lomo
ansiktsbehandling
morgonrock
.

det kommer regna hela veckanidag var vi och at brunch vid kanalen. Det ösregnade och jag har inga stövlar men det gör inget.
Nu skall jag till anvers pa apero. apero=vin och tilltugg.


senaste nytt fran 9 rue greneta


Igar gjorde jag en utflykt till IKEA. Det ma lata fanigt men det var sa HIMLA MYSIGT! Kändes som om jag var i Sverige! Förutom väckarklocka, läslampa, ljus, hjärtdekortationer, termos och sängkläder kom jag hem med en massa svenska godsaker som hushallsost, julmust, sill, skorpor, pepparkakor, gifflar och glögg!

7 novembre 11.13


Erik somnade nästan medan han var prinsessan Diana.

I fredags bjöd Eric hem pa sushi & sake. Sake, japansk sprit gjord av bla. ris. Det smakade märkligt men gott! Vi at oss övermätta pa sushi och spelade "vem-är-jag-" leken fram till första metron. 


3 novembre 08.52


God morgon,
detta är det första mina trötta ögon far skada varje morgon. (jag har bara ä inte den andra bokstaven a med en prick över, jag menar ju saklart skada som i se inte som i att skada nagon, fast vem vet jag kanske skadar dessa foton varje morgon...ger dem nagra onda blickar och en snyting eller tva hähähä) 
Bilden med hästarna är sa himla fin, den kommer fran ett gammalt h&m magasin. Bilden ovan hästarna är ett porträtt av självaste konstnären alejandro, fotona är tagna av en amerikans fotograf vars foton man fick ta fran väggen när han hade nagon typ av utstallning pa en klubb i gbg i somras, oh alldeles för lang förklaring. fotot längst till höger är ett willy ronis fotografi (ronis är förövrigt en av mina top favorit fotografer, vilken karl vilka foton)


mitt liv pa mindra än 5 minuter

1988. jag kommer till världen. Norrköping.
1995.jag börjar skolan. Runda kinder, pottfrilla och fula sandaler.
1999. Jag har den bästa sommaren i mitt liv. Jag minns den sa väl, känslan av att bli nagon, nagot för nagon och sig själv. Jag och min bästis Elin upptäcker livet, vi har stora drömmar och blir kära i varenda pojke som passerar var väg. Vi dokumenterar vara liv i form av dagbocker och brevväxling, mestadels handlar det om olycklig kärlek. vi klär oss udda och prövar alla möjliga stilar. Vi utbyter varandras autografer (ja, vi hade riktigt stora drömmar) och skriver brev till varandra som vi inte skall öppna förran pa var 18 arsdag, 8 ar senare. Vi lyssnar mest hela dagarna pa Tu pac, petter och lil bow wow.
2001. sista aret pa mellanstadiet. Elin och jag tar oss modet att lära känna ett killgäng vi spanat in i evigheter, bland dem den finaste pojken i kvarteret, han har blont har och ar skejtare. Vi smsar och han ger mig fjärilar i magen och ilningar i tänderna. Han heter Marcus.
2002. vi borjar sjuan, jag blir ihop med en kille jag inte ens ar kar i. jag ar 14 ar och blir kysst for forsta gangen. vi ar ihop i tva manader. Fritidsgarden blir varat andra hem, nästan första. vi gar pa discon nästan varje helg och fortsätter att söka efter var identitet.
2003.  köper svarta manchesterbyxor och luggen hamnar pa snedden. gar fran tu pac till the sounds, ganska radikalt med tanke pa den umgangeskrets jag befann mig i.
Ëfter tva ar blir vi ihop. skejtkillen och jag. 17 februari inleder vi nagot vi aldrig kunde ana skulle vara i över 6 ar.
2004. jag blir snart 16 ar och gar in i en svart period. 
2005. jag borjar gymnasiet och lär känna rebecca. en av de finaste jag känner. tillsammans skapar vi var egna lilla värld. gör dumheter och drömmer. dansar sönder skor varje kväll och rymmer iväg pa nattliga äventyr bland öldimmor och cigarettrök.
2007. vi tar studenten.
2008. jag aker till sydamerika och luffar med marcus och rebecca. Pa hösten flyttar rebecca och jag till stockholm. jag börjar modeskolan och vi fortsätter dansa sönder vara skor och sjunga pa tomma gator och somna i tunnelbanor.
2009. rebecca flyttar till barcelona och blir kär. marcus börjar konstskola i stockholm och flyttar in med mig. vi lagar soppor och myser mest hela tiden. vi inser ocksa nackdelen med att bo sa litet tillsammans.
sommaren kommer och vi gör slut. Jag jobbar pa grönalund, tar färjan till jobbet varje morgon och undrar var livet är pa vag. Hösten kommer och jag flyttar till paris med anna amanda och arianna. jag har aldrig känt mig sa hemma. livet förändras.
2010. jag bor kvar i paris, jobbar pa ett klädföretag, fantiserar om att börja skola i sverige till hösten. pusselbitar faller pa plats och jag undrar var livet är pa väg. allt jag vet är att jag är 22 ar och vaknar upp med ett leende pa läpparna varje morgon da jag inser att jag inte bara vaknar upp, utan jag vaknar upp i mitt alldeles egna lilla hem i Paris."När du minst anar det, da händer det"

Men jag "minst" anar ingenting?
1. jag sittandes redo för lördagspromenad
2. ett fint toalettrum som tillhör en fin barrestaurang i belleville som jag inte minns namnet pa

hallonvin


cezar &


ebba var kvällens snyggaste värdar!

Erik

ebba hade skapat den allra bästa danslistan för kvällen!

milica & jag kom som the evil twins!

Massagemys

En hemskt fin kväll som slutade med en febersjuk karoline pa metron 07.00 pa väg hem och en annan febersjuk ebba i sitt hem bland ölburkar och vinspill en söndagsmorgon.

RSS 2.0