365 dar och mer

När jag i september 2009 flyttade till Paris hade jag aldrig i mina vildaste fantasier trott att jag skulle bli kvar sa länge, idag kan jag inte tänka mig nagot annat. Under en lang tid lät jag inte ens tanken av att bosätta mig här komma mig nära ; jag var i Paris för att ha kul, en längre semester och snart skulle jag hem till Sverige.
För var dag som gick trängde sig tanken av att leva här närmre och närmre och idag är det inte ens en tanke, det är en självklarhet.
Jag har tvâ hem, ett i Sverige och ett i Paris. Det ena är inte bättre än det andra.
I Sverige har jag min barndom, ungdom, mina vänner och min familj som det inte gar en dag utan att jag saknar.
I Paris tog jag mina första steg ut i vuxenvärlden. Jag har mina vänner, mina vanor, mitt jobb, min lägenhet. Jag är med andra ord mitt uppe i skapandet av mitt egna lilla liv.
Vare sig jag vill eller ej har jag fattat ett beslut om att studera i Sverige nästa höst, det är ett tag kvar men tiden flyger förbi och var kväll som jag promenerar hem längs gatorna tittar jag extra nog pa allt för att aldrig känna att jag inte uppskattade det när jag väl var här. Fast, det spelar egentligen ingen roll hur noga eller hur manga ganger jag tittar pa alla hustaken med de smâ skorstenarna pa, jag kommer sakna det lika mycket ändâ.
God Natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0