snart firar jag min 2:a födelsedag i Paris


dagens önskan


kärlek

There is this kind of love that makes you sick. Like being sea sick, only a thousand times worse. When you feel it in your teeth, when you can't eat, when arms and legs are more like spaghetti. When one night feels like a lifetime, when one hour is forever and when you don't want to accept love because you're afraid of loosing it. Simply because you can't loose something you never had. It is that kind of love that fills you with fear, fear of loosing such a beautiful thing; Love.
Fear, I never thought I was capable of fearing love, it is the only thing I ask for in life yet I find myself building up walls around me, yet I find my heart being more like an ice cold rock rather than a warm beating organ.
Don't ge me wrong, I do welcome love even thought I do it with more fear than excitement but
as we all shall know by now; living life without taking risks is like living life without breathing. Impossible.


I'll be your fever

underligt, mycket underligt.

you would offer me your unmade bed, feed me until I'm fed, read me until I'm read

VILLAGERS KOMMER TILL PARIS DEN 11 APRIL! OH SA HIMLA FIN KONSERT-VÂR!
Nu ska jag pa kalas!

han tyckte hästar var obehagliga, hästar är fina tycker jag


am I going to love again

1&2 tefano chionini 3. moi

nobody raise their voices Just another night in Nantes

Beiruts lât Nantes är en av lâtarna som fâtt agera soundtrack till mitt liv i Paris, den träffar liksom alltid rätt i hjärtat, jag tyckte därför att det var pâ tiden att planera en resa till Nantes. Detta äventyr skall äga rum första helgen i April, da har vâren hunnit komma. Jag längtar redan! Andra städer jag planerar att besöka inom en snar framtid är efterlängtade London, Lyon, Le havre & Bordeaux.

vendredi


sista fredagen innan februari

DENNA NATT SOV JAG HELA 12 TIMMAR (med en timmes paus, da jag vaknade av att dator och lampa fortfarande var igang) Kände mig som en zombie när jag vaknade, det gör jag i och för sig alltid. Nästa vecka är det februari, jag längtar! En mânad närmre vâren, min födelsedags-mândad osv.
  • Om jag vore i sverige: skulle jag vara först in pa weekday(sthlm) den 28 januari och betala ynka 200 svenska riksdaler för operans och weekdays samarbete som resulterat i en t-shirt med ett himla fint tryck, mest av allt skulle jag vilja komma ât den inkluderade operabiljetten till en Mats Ek föreställning. Snälla rara, missa inte. Om jag vore i Norrköping skulle jag besöka vârat kära stadsmuseum och se utställningen Gitanos - Chilenska romer. Som norrköpings-bo bör man verkligen ta vara pa var tillgang till Museer, alltid gratis inträde och alltid sevärda utställningar!
  • Men eftersom jag är i Paris: skall jag besöka en av de mysigaste bokaffärerna i Paris; Shakespear and company. Jag borde ställa mig i skamvrân och skämmas över att ännu inte varit där. Pâ söndag skall jag besöka en utställning som äger rum i Hôtel de ville samt âka skridskor precis utanför Hôtel de ville! Har inte satt pâ mig ett par skridskor pâ alldeles för länge, det ser sâ himla mysigt ut! (ska äntligen inviga min termos)
KRAMAR

mood board

äter kinamat och lyssnar pa hâkan hellström, mmmmmmmmmmmm.
logan white et mitch epstein

jeudi

I APRIL/MAJ SKALL VI SE ANGUS AND JULIA STONE!!!!!!!!!

mercredi

Salut à tous!
Idag är det Australiens nationaldag och det skall firas! Aussie Aussie Aussie oy oy oy, typ.
Hengki Koentjoro

man maste ta minst en risk om dagen.

jag är nervös och orolig och stressad och rädd. Det bör man vara med jämna mellanrum.

I don't dress to look good I dress to have FUN

idag har jag ätit franska desserter med världens bäste fem-âring (som jag barnvaktar varje helg) hon tycker inte om nagot annat än chokladdesserter sa jag fick hela jordgubbs-pajen för mig S J Ä L V. I morgon ska jag pa hennes kalas, eftersom jag räknas som en av hennes kompisar kommer jag fa en godispase med plast-dinosaurier i pa köpet, perfekt. Knepigt och stelt det kommer känns pa kalaset, jag är way too gammal för att leka med barnen och way too dâlig pa franska för att föra ett vettigt samtal med franska mammor....suck. whatever, kakor och plast-dinosaurier har väl aldrig skadat. Sedan tar jag mig till le marais för ett stort glas vin, lite balans i det hela.
Efter barnvaktandet blev det kina-mat med Milica och sedan secondhand-runda, hittade ingenting. Det började ösregna sa det blev cykelfärd hem och nu har jag precis avslutat mitt hem-spa och skall se ett avsnitt av true blood. SKA BLI SA SKÖNT ATT SOVA.
au revoir

nu kan väl sommaren fa komma..!!!???###ndjnne


MMM CHIPS, idag är det fredag da far man äta chips


if you fall I fall harder


albrektsvägen 129

är pa jobbet. Gör nagot jag inte bör göra, far skuldkänslor.  Dricker citronvatten, gott. För 8 euro extra fick jag alla foton pa skiva ocksa, mycket bra. har inget vettigt att göra pa jobbet idag känner jag, kan lika gärna blogga.

bli inte som jag när du blir stor

Syster Evelina. Framkallade filmrulle fran min senaste vistelse i Sverige.

Milica, min vapendragare. I snart ett ar har vi jobbat tillsammans, 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan under samma tak i samma ateljé. I nästan 365 dagar har vi även spenderat mesta tiden efter jobbet tillsammans ocksa. Om själsfränder existerar,

är hon utan tvekan en.
Milica

jag har blivit ett med blackberry, första gangen i mitt 22ariga liv som jag köper en mobil, har haft en urgammal samsung i 5 ar och nu känner jag mig väldigt modern med kamera i mobilen, inte bara det utan även internet!

fint foto av jag vet inte vem.

hej världen

Eftersom jag flyttar till Sverige i sommar blir det en hel del svenskar pa besök i Paris (ni vet, oh no maste hinna hälsa pa innan du flyttar) Det tycker jag är trevligt och därför sitter jag just nu pâ jobbet och tänker pa det och allt vi ska göra tillsammans.
Inte en enda dag skall ga förlorad, jag ska utnyttja allt min tid i paris till fullo, lätt att man tar det mesta för givet. Varje helg är en riktig semester hädanefter!
Hur som helst, nästa vän som kommer är min käraste Anna D och strax efter det kommer min käraste syster Alexandra.
Förresten, Basquiat utställning var sa himla, himla bra. Bättre än vad jag nagonsin kunnat förvänta mig. Minst sagt inspirerande. Han gav mig en kick som jag behövt ett tag!! Jag lämnade utställningen med känslan: JUST DO IT!

thierry's angels, that's us at work.

charlies änglar

samedi-sabado-lördag-saturday

idag skall vi besöka moderna museet och se en Basquiat utställning.
Rykten säger att den skall vara väldigt bra.
AU REVOIR


vill dansa, äta thai, sova i tält (om ens sova) dricka öl, älska och vara skitig flera nätter i rad; jag vill pa festival.

Sara & Rebecca, Emmaboda 2007. Gör sig festivalfräsha.

alejandro, min lilla farbror.

januari 2011
jag är pa jobbet, tänker pa sommaren, är lite hungrig.

we listen, we talk, we forget, we remember

Anna & Barbro Hissingen 2010
Det var sommar och jag blev lite kär i den där staden Göteborg, jag vill ha sommar igen.


kompis-besök, Katarina kommer idag!

Katarina/ Marstrand 2010

because we want to


idag tycker jag att det är sa fruktansvärt himla trist pa jobbet och sa avskyr jag mig för att jag känner mig som en bortskämd unge när jag säger det.

Men jag sitter och tänker pa att jag ska laga potatismos när jag kommer hem.
GOTT GOTT GOTT

Lillasyster - albrektsvägen norrköping


above the birds


oh, you pretty boy.

Marcel Castenmiller

And I'm waiting for the day I know you'll have the heart And I'm hoping that you'll say That you loved me all this time But it turns out just the same And you break apart the things I had.

Under kvällens lângpromenad talade Milica och jag om kärlek, som vi gör mest hela tiden. I över tvâ timmar hade vi spekulerat kring alla mysterium angâende detta ämne. Under hela tvâ timmar nämnde jag inte hans namn och inte skulle jag göra det heller. Precis innan jag kommer till metron passerar vi en skivbutik som visade olika musikvideos. Precis när vi passerar börjar denna video spelas, av alla musikvideos i världen spelas just denna video. Lâten som hâllt mig sömnlös i oändligt onödiga tankar om just han, vars namn jag inte skulle nämna. Det höll inte sâklart. Vilket onödigt sammanträffande.

No, It wasn't love at first sight. It actually took me about and hour and a half to love him. Now it's been over a year and I keep on repeating his name in my head, I somehow think I'll get bored of him that way and suddenly just forget him.

You know, get him out of my system.

too young to be old

Det känns alltid vemodigt att lämna Sverige men den där jobbiga saknaden gâr alltid över efter ett dygn eller tvâ.
Denna âterkomst till paris har varit annorlunda, nagon slags längtan hem till Sverige har börjat gro inom mig.
Den gör mig lätt förvirrad, med feber har jag legat och grubblat timme efter timme.
Är det inte kul längre? tycker jag inte om paris? är inte jobbet bra? vad tusan händer?
Det är minst sagt kul. Jag älskar Paris. Jobbet är mitt andra hem, men vad tusan händer?
jag saknar mina vänner i Sverige och närheten till min familj.
jag saknar att börja skolan, jag saknar att börja ny klass. Jag saknar att äta frukost i skrapan klockan kl tre pa eftermiddagen. jag saknar att vara ung med er.
Kanske beror den här längtan pa grund av mörkret, kylan & febern.
Min tanke har alltid varit att landa pa hemmaplan i juli/augusti, det kändes alltid alldeles för nära, ikväll känns det som en livstid bort.

jag har bara ont i kroppen,


it is all so stupid

Jag visste inte om jag svettades ihjäl pâ grund av febern eller om det pa nagot märkligt vis hunnit bli varmt i Paris under natten.
Vanligtvis sover jag nämligen med pyjamas, morgonrock, strumpbyxor, sockar och allt detta under tvâ duntäcken. Jag är inte den som lätt fryser, men denna lägenhet är kallare än min frys. I alla fall, tydligen har vi över 10 grader idag och till & frân skiner solen. Önskar att jag kunde säga; Livet är underbart! Det kan jag inte. Jag är sjuk och det finns en sak som för var dag känns jobbigare än dagen innan. Troligtvis bara en svacka, förhoppningsvis.
foto: okänd källa

hero


jag saknar dig Ebba, kom till paris sa vi kan börja leva igen.

Ebba räddade min höst i Paris. Vi gillar att leva efter samma regler, vi gillar det okända, det oväntade. Bara hon kan dra mig ut 2 pa morgonen för att ga och dansa pa den värsta baren jag känner till och ända fâ kvällen att sluta helt fantastiskt. Hon är spontan, det är en av de finaste egenskaperna än människa kan ha.

jag är ett influensamonster. sjuk. blek. svag.


jag är sjuk, igen. vill vakna upp frisk och kry lagom till vâren.

bild 1 Amber Maria Chavez
bild 2 Stefano Marchionini

insekter som sover.


I mitt hem finns en sparbössa skapad bara för dig, bara för dig.

Palmgrens Rottingväska, vi ska ha manga fina stunder ihop i sommar. Helst i vår också och sedan resten av livet.

välkommen tillbaka Anna Z, här far du en fin bild som tack för att du läser min blogg.

Hengki Koentjoro

AA


every time I hear that song or see that film my stomach hurts: I think of you.

Kom hem till Paris. Sverige pâminde mig om vad riktig kyla är, vilket gör att det känns varmt här, i alla fall utanpâ kroppen. I hjärtat blâser iskalla vindar, det är sorgligt att lämna sina älskade.
1a januari 21a vâningen.

solskensmåndag


Det ser så varmt ut men den 3e januari var en iskall dag.

strawberry girl.


lillasysterMin fina lillasyster Evelina.
Imorgon åker jag till mitt andra hem.

" tvåtusenelva känns som ett mörkt och gothiskt år"


Första Januari.

RSS 2.0